Вашият любимец е наша грижа
02 953 32 99, 0888 615 426

SANIMED Intestinal

  • 0 Units in Stock

 Ask a Question 

Здравата храносмилателна система допринася за здравето и благосъстоянието на вашия домашен любимец. Храносмилателната система на вашата котка понякога може да бъде чувствителна. Една котка е по-засегната от другата и причините могат да бъдат много различни. Вируси, червеи или непоносимост към определено хранително вещество могат да причинят стомашни и чревни проблеми, наред с други неща.
Вашата котка има ли диария? Тогава е важно вашият домашен любимец да продължи да пие достатъчно вода, тъй като загубата на течности е по-голяма от нормалното.
 
SANIMED Intestinal предлага помощ при нарушено храносмилане, редки изпражнения и свръхчувствителност. В случай на свръхчувствителност към определено хранително вещество, може да помогне да се даде храна с конкретен източник на животински протеин.
 
SANIMED Intestinal съдържа само насекоми като непокътнат животински протеинов източник. Това помага за намаляване на непоносимостта към определени съставки и хранителни вещества. Хапките съдържат високоусвоими протеини и умерено съдържание на мазнини, което стимулира усвояването на хранителните вещества.
Освен това витамин Е и рибеното масло поддържат имунната система. Когато използвате храната, важно е вашата котка да не получава никакви екстри като закуски, бисквити или остатъци от масата. Това може да доведе до връщане на чревни проблеми.

This product was added to our catalog on Monday 28 August, 2023.

Записване на час за преглед

Sponsors

NaturesProtection
Copyright © 2024 Ветеринарна Клиника МЕЙ. Created by IVT WebMedia