Вашият любимец е наша грижа
02 953 32 99, 0888 615 426

Stop Stool Eating Formula - Стоп на яденето на изпражнения

  • 0 Units in Stock

 Ask a Question 

Копрофагията, с други думи – консумацията на изпражнения – е много неприятно кучешко поведение. Най-голямата опасност се крие в риска от заразяване с различни паразити, които могат да причинят смъртоносни заболявания. Ето защо, в сътрудничество с ветеринарни лекари, е създадена натуралната хранителна добавка NATURE’S PROTECTION STOP STOOL EATING FORMULA, за да накара кучетата да не консумират изпражнения.

  • 100% натурална хранителна добавка за кучета, направена в сътрудничество с ветеринарни лекари, помага за премахване на причините, поради които кучетата ядат изпражнения. Това помага да се отучи кучето от това неприятно поведение - яде изпражнения.
  • 100% натурален състав.
  • Балансираната комбинация от естествени компоненти може да помогне за поддържане на оптимална стомашна киселинност и да осигури защита на храносмилателната система от дразнене, поради което кучетата обикновено започват да ядат трева и (или) собствени изпражнения.
  • Съставът е подсилен с натурален минерал “MicroZeoGen” – динамично микронизираният клиноптилолит може да помогне за елиминирането на токсините от организма и да подобри имунитета.
  • Универсална хранителна добавка. Подходящо е както за млади, така и за възрастни кучета.

Динамично микронизиран клиноптилолит - активно стимулира чревната микрофлора и приема на хранителни вещества. Благодарение на собствената си уникална микроструктура, може да помогне за премахване на токсините от организма и да подобри имунитета.

натурална формула с билки. Помага за премахване на причините, поради които кучетата ядат фекалии.

Състав: брашно от моркови, хлъзгав бряст (американски червен бряст), листа от водна мента, билка от центавър, корен от тинтява.

Добавки/1 кг: технологични добавки: клиноптилолит от седиментен произход  – 250 g, бентонит (1m558i) – 50 g.

Аналитични съставки: суров протеин – 5,1 %, сурови фибри – 9,9 %, сурови мазнини – 1,1 %, сурова пепел – 37,1 %.

Инструкции за хранене: ½ чаена лъжичка на 10 кг телесно тегло, максимум 4 чаени лъжички (1 чаена лъжичка = приблизително 5g). Курс на лечение над 4 седмици, ако е необходимо и по-дълго.

Прекратете приема по време на бременност.

Сухата храна трябва да се навлажни с вода. Ако кучето се лекува с лекарства, се препоръчва да се даде  добавката “Nature’s Protection Stop Stool Eating Formula” 2 часа след последния прием на лекарство.

Да се ​​пази от деца. За консумация от животни.


This product was added to our catalog on Tuesday 29 August, 2023.

Записване на час за преглед

Sponsors

NaturesProtection
Copyright © 2024 Ветеринарна Клиника МЕЙ. Created by IVT WebMedia